Volgers

maandag 25 maart 2013

Bordspel 50 Tinten grijs

Een bordspel met zacht getinte vragen. De vragen zijn gebaseerd op de erotische trilogie Vijftig Tinten Grijs van E.L. James die al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Het spel laat zien hoe jij je vrienden ziet en hoe je vrienden jou zien! Kan jij dit spel aan?

Vibrator is geen vervangmiddel, maar maakt seksleven net leuker

Het gebruiken van een vibrator is bij vrouwen geen taboe meer, en ook mannen vinden het geen probleem als hun partner dat doet. Vrouwen gebruiken het seksspeeltje namelijk om hun seksleven een boost te geven, niet om mannen te vervangen.

 De reden om geen vibrators te kopen voor dames is vaak een gebrek aan elegantie. Het taboe hierrond is echter wel verdwenen, zo blijkt uit een studie.
40 procent van de Nederlandse dames is in het bezit van een vibrator, zo blijkt uit een enquĂȘte bij vijfhonderd vrouwen van 30 tot 45 jaar. Een op de vijf gebruikt dit zonder haar partner, een derde geniet hiervan met vriend of man.

Toch vinden velen de drempel te hoog om een winkel voor seksartikelen binnen te stappen. 70 procent wil namelijk wel een seksspeeltje kopen, maar ze vinden geen geschikte, stijlvolle winkel.

 http://www.gsix.nl/Vibos

maandag 18 maart 2013

HOT Black Dress

Voor je Hot en Sexy Black Dress, bezoek ons op http://www.gsix.nl/Sexy-Jurkjes.
Volg ons op facebook: http://www.facebook.com/Gsix.nl

vrijdag 15 maart 2013

Vrij jij op bizarre plekjes?


Vrij jij op bizarre plekjes?

Op de wasmachine, in het bos, in een lift of in een museum. Allemaal unieke plekjes waar je lekker van bil kan gaan. Op welke bizarre locaties heb jij het wel eens gedaan?
Burgermeester Ilse Uyttersprot van het Belgische plaatsje Aalst werd op heterdaad betrapt toen ze op een openbare plek (een kasteeltoren) in een zeer gĂȘnante positie (op zijn hondjes) seks had met haar vriend. Het publiek is er nog niet over uit: Is dit een schaamtelijke vertoning of moet ze lekker doen waar ze zin in heeft?

Spannend

Vind jij dat ze dit kan maken? Heb jij het nodig om op de gekste plaatsen seks te hebben? Houd jij zo je seksleven spannend? Wat zijn de meest opvallende ruimtes waar jij een vrijpartij had? Ben jij wel eens op heterdaad betrapt?





www.gsix.nl

dinsdag 12 maart 2013

Spice up your sex life

Verscheidenheid en spelletjes. Vrijen is gepassioneerd. Maar te veel van het goede kan saai worden. Dus probeer de gepassioneerde seks mengen met spelletjes en plezier. Vrouwen houden van het hebben van een leuke tijd in bed, en het hoeft niet altijd seks zijn. Knuffel haar, plaag haar, speel met haar kleren en gewoon plezier met elkaar hebben voor een tijdje.
 
Erotische spellen zijn verkrijgbaar op:
 
 http://www.gsix.nl/Erotische-spellen

Seks met je partner interessant houden. Tip #9

# 9 Sexy teksten en gesprekken. Wacht niet totdat jij en je partner samen zijn om hij/zij te verleiden. Stuur een paar sexy foto's in het midden van de dag en plaagt uw partner om meer zin te krijgen wanneer jullie straks elkaar ontmoeten.



zaterdag 9 maart 2013

Spice up your sex life

Spice up your sex life with Lelo Adore Me Pleasure Set
http://www.gsix.nl/Webwinkel-Product-24894475/Adore-Me-Pleasure-Set.html

Trakteer je jezelf op een speelse terughoudendheid met de zijde en suede Sutra Chainlink boeien, terwijl de Intima Silk Blinddoek de zintuigen aanscherpt voor wat komen gaat. Neem dan genot naar nieuwe hoogten met Lelo's iconische Mia 2, een stijlvolle lipstick-vibe die de meest gepassioneerde avonden met je partner belooft.